Artikler > Vejleder > Diætist – Personlig diætistvejledning hjælper dig!

Søg i alle artikler:

Diætist – Personlig diætistvejledning hjælper dig!

Skrevet af Redaktionen, detsundeliv.dk / Foto: All Over Press

Lider du af en livsstilssygdom, der forringer din livskvalitet? Med din egen diætist, som vejleder og støtter dig ud fra dine problemstillinger, kan du mindske generne af sygdommen og dermed leve et lettere og sundere liv.

Fakta

Som en del af din pensionsordning eller din Lifeline Plus sundhedsforsikring i Skandia har du adgang til detsundeliv.dk

På detsundeliv.dk kan vi hjælpe dig med:
• Forhøjet blodtryk
• Forhøjet kolesterol
• Gigt
• Overvægt
• Sunde vaner - til dig, der bare ønsker et sundere liv

Log ind på Mit Skandia og begynd på et sundere liv allerede i dag.

Hos detsundeliv.dk får du din egen diætist. Vi tror vi på, at vejen frem er et individuelt forløb, hvor der bliver taget hensyn til dig og dine problemstillinger. Vi ved, hvad der virker – og hvad der ikke virker, alt efter hvad, du har med dig i baggagen.

Når du skal omlægge dine vaner for at styrke din livskvalitet, kræver det en varig livsstilsændring. Via vejledning fra din diætist, og de andre medlemmer på detsundeliv.dk, kan du holde fast i din nye og sunde livsstil. Din diætist vil rådgive og støtte dig gennem dit forløb – med personlig diætistvejledning opnår du det bedste udgangspunkt for dig og dit liv.

Hvad er en diætist?
En diætist – også kaldet klinisk diætist, er den eneste faggruppe i Danmark, som har en uddannelse, der er autoriset af Sundhedsstyrelsen. Det betyder, at de har en uddannelse, som er målrettet mod at vejlede omkring sundhed og sygdomme. Det betyder også, at diætisten har arbejdet på sygehus og kender baggrunden for sygdomme, og derfor kan tilrettelægge individuelt den mad, der er god for netop dig og din situation.

En diætist arbejder altså ud fra de retningslinjer, der er givet fra vores officielle myndigheder som Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen, og diætisten er altid 100 % opdateret på den nyeste viden og forskning. Uddannelsen til diætist tager 3½ år og alle diætisterne på detsundliv.dk har mange års erfaring bag sig.

Fordelene ved at få din egen diætist hos detsundeliv.dk
Prisen: detsundeliv.dk giver dig muligheden for at få professionel diætistvejledning til billigere penge.
Den første konsultation hos en diætist koster i gennemsnit 800 kr. Vores medlemskaber er langt billigere, da din diætist kan arbejde hjemmefra, og når det passer. Der er ikke udgifter til lokaler eller transport, og udgifterne til din diætistvejledning holdes derfor nede.

Tid og tilgængelighed: Det, at din diætistvejledning foregår hjemme, gør, at du kan passe vejledningen ind, når det passer dig. Du skal ikke tage fra arbejde i dagtimerne, du kan passe det ind i en travl hverdag med familielivet, og samtidig er det med til at gøre det afslappende at nå dit mål. Du kan være lige så anonym, som du ønsker – men jo mere du fortæller om dig selv og dit liv, jo bedre vil din diætist kunne hjælpe dig.

Har du brug for hjælp og støtte fra din egen diætist?

Nu kan du få hjælp til et sundere og lettere liv på detsundeliv.dk. Bliv en del af et enestående fællesskab med professionel vejledning, hvor dig og dit liv er det allervigtigste.

Læs mere her, hvis du lider af:
Diabetes
Forhøjet blodtryk
Forhøjet kolesterol
Gigt
Overvægt
Sunde vaner – til dig, der bare ønsker et sundere liv

Som medlem af detsundeliv.dk får du:
• Danmarks bedste og mest brugervenlige kalorieberegner
• Et unikt fællesskab – debat og dialog med andre i samme båd som dig
• Tusindvis af sunde og lækre opskrifter med energiberegning
• En personlig profil med dagbog, mad- og motionsdagbog samt meget andet
• Faglige indspark og brugbare tips

Vi glæder os til at byde dig velkommen – din vej til et sundere liv.