Opskrifter > Oksekød > Irsk stuvning med oksekød

Irsk stuvning med oksekød

Oprettet af: detsundeliv.dk
Diætistopskrift
Fedtfattig Irsk stuvning, der kan serveres med groft brød og en stærk sennep.
Bage-/koge-/stegetid: 1 time
Ingredienser til portion(er)

Irsk stuvning

  • 400 g oksekød
  • 2 dl vand
  • 400 g hvidkål
  • 400 g kartofler
  • 400 g gulerødder
  • 2 stk. porre(r)
  • salt
  • peber
  • 1 bdt. persille

Fremgangsmåde

Irsk stuvning
1. Kødet skæres i terninger og grønsagerne fin-deles.
2. Kødet brunes af i en tykbundet gryde og grønsagerne kommes ved.
3. Vandet hældes ved, låg lægges på og retten koger ca. 1 time.
4. Retten smages til og serveres rygende varm - drysses med persille.

Udarbejdet af Dorte Asbjørn


Se flere sunde og slankende opskrifter med oksekød her

Energifordeling

Pr. portion:
Energi:
350 kCal / 1464 kJ
Alkohol: 0 gram
Fedt: 7 gram
Kulhydrater: 38 gram
Protein: 27 gram
Kostfibre: 8 gram