Brugerbetingelser pr. 1/4 2014

Dit medlemskab

SlankeDoktor.dk tilbyder online kost- og motionsvejledning med henblik på at opnå vægttab. Alle medlemmer har fuld adgang til alle funktioner på SlankeDoktor.dk, der inkluderer:

- Brugervenlig kalorieberegner
- Tusindvis af diætist-godkendte opskrifter
- Fuld adgang til forum, hvor du kan diskutere med de andre medlemmer
- Adgang til stort artikel-bibliotek
- Personlig profil med kurver og grafer, dagbøger, væg og venneliste

Via tilmeldingen vælger du, hvilken type medlemskab du ønsker. Når du har valgt medlemskab, vil du blive bedt om at oprette dig med navn, adresse og e-mailadresse. Det er vigtigt, at du udfylder dette korrekt, og løbende orienterer os om adresse- og e-mailadresseændringer, da vi sender din velkomstgave til den adresse, som du opgiver. Du vil derefter blive bedt om at gennemføre betaling efter at have gennemset ordren. Så snart din betaling er gennemført, vil du blive logget ind på SlankeDoktor.dk. Du vil blive bedt om at udfylde din profil, hvorefter du har fuld adgang til sitet. Læs mere her: Sådan virker SlankeDoktor.dk


Medlemskabet til online kost- og motionsvejledning på SlankeDoktor.dk er et løbende abonnement, der fortsætter, indtil abonnementet opsiges (se herom under "Opsigelse").


Fortrydelsesret og samtykke til bortfald af samme

Jeg giver samtykke til, at mit medlemskab tilrettes og leveres med det samme, og at jeg derfor ikke kan gøre brug af min fortrydelsesret, jf. kapitel 4 i forbrugeraftaleloven. Som medlem af SlankeDoktor.dk opnår du en række personlige fordele og privilegier fra det øjeblik, du har adgang til funktionerne på SlankeDoktor.dk. Derfor bortfalder din fortrydelsesret første gang, du logger ind. Jf. kap. 4 i Forbrugeraftaleloven.

Betaling

Hvis du melder dig ind til en rabatpris, som led i en kampagne, gælder rabatprisen alene i den oplyste periode. Herefter fortsætter abonnementet til de almindelige listepriser.

Betaling for abonnementet sker via automatisk kortbetaling forud for hver betalingsperiode på den konto, som du har oplyst. Det beløb, der automatisk bliver trukket, svarer til prisen for den valgte betalingsperiode. Du vil 8 dage før en automatisk kortbetaling modtage en e-mail med oplysning om, hvornår og hvilket beløb SlankeDoktor.dk trækker på din konto. Når beløbet er trukket, vil du pr. e-mail modtage en kvittering for, at beløbet er trukket. Har du indsigelser mod en kommende eller gennemført automatisk kortbetaling, skal du straks henvende dig til kundeservice.

 

Ved din tilmelding til automatisk Kortbetaling registrerer og opbevarer vi de nødvendige betalingskortoplysninger til brug for automatisk debitering af dit betalingskort.  Du kan til enhver tid ændre betalingskortoplysningerne.

Afvises en automatisk kortbetaling (enten af dig eller din bank), vil du straks via e-mail modtage meddelelse om, at betalingen ikke er gennemført. Afvisning af en automatisk kortbetaling betragtes ikke som opsigelse af dit abonnement, dog har SlankeDoktor.dk ret til at lukke din adgang til SlankeDoktor.dk, hvis vi ikke seneste 25 dage efter betalingsfristen har modtaget din betaling.

Opsigelse

Ved indmeldelsen køber du et 1 måneds medlemskab. Medlemskabet er et løbende abonnement. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab, dette skal dog ske senest 30 dage før abonnements fornyelse.

Opsigelse skal ske fra medlemsområdet eller ved kontakt til kundeservice. Når SlankeDoktor.dk har modtaget din opsigelse, fremsendes der via e-mail en bekræftelse på din opsigelse.

Har du opsagt dit medlemskab og betalt forud, anser vi din opsigelse gældende fra udløbet af nuværende betalingsperioden. Ved 12 måneders medlemskab: Ønsker du, at opsigelsen skal gælde fra et tidligere tidspunkt og ønsker tilbagebetaling af et forudbetalt beløb, bedes du kontakte kundeservice.

Når vi har modtaget din opsigelse, fremsendes der via e-mail en bekræftelse på din opsigelse med oplysning om, fra hvornår opsigelsen er gældende.

Ændring af medlemskab

Opgradering
Du kan, når som helst, opgradere dit medlemskab midt i en betalingsperiode med øjeblikkelig virkning. Du skal blot kontakte kundeservice her.

Nedgradering
Du kan med en måneds varsel nedgradere dit medlemskab, men først når en igangværende betalingsperiode er udløbet.

Ændringer og forbehold

Der tages forbehold for prisændringer og ændringer af tjenester på SlankeDoktor.dk. Varsling af ændringer, herunder prisstigning vil ske pr. e-mail.

Hvis de tjenester, du har tilmeldt dig, på et tidspunkt får ændret momsstatus eller pålægges anden afgift, forbeholder vi os ret til at ændre de løbende beløb, der opkræves, tilsvarende med et varsel på 30 dage.

Ændringer af dine kontooplysninger og kontaktoplysninger, herunder e-mailadresse og adresse skal oplyses til SlankeDoktor.dk hurtigst muligt efter ændringen. Det er dit ansvar, hvis du ikke modtager vigtige meddelelser fra SlankeDoktor.dk, fordi du ikke har ajourført dine oplysninger.

Behandling af personoplysninger

Denne tjeneste vejleder kun personer over 18 år, og du må ikke udgive dig for en anden person eller opgive urigtige oplysninger. Ved tilmelding til tjenesten skal du oplyse dit fulde navn, adresse og e-mail. Oplysningerne bliver brugt til at kommunikere med dig, administrere din profil, til kost- og motionsvejledning og til statistiske formål.

Vi vil kontakte dig på din e-mail, når vi har vigtige informationer angående dit medlemskab. Når du tager sitet i brug, accepterer du vores retningslinjer for behandling af personlige oplysninger. Aller Media A/S er dataansvarlig for de indsamlede oplysninger. Du er indforstået med, at SlankeDoktor.dk anvender de indsamlede oplysninger i overensstemmelse med persondataloven. Oplysningerne opbevares i en lukket database og opbevares i op til 10 år.

Al kommunikation mellem dig og dine vejledere lagres i en elektronisk journal og er underlagt tavshedspligt.

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til udenforstående tredjeparter, uden at du udtrykkeligt har givet tilladelse til det. Som registreret har du ret til indsigt i de indsamlede data, ligesom du kan fremkomme med indsigelser mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Ansvarsfraskrivelse

Generelle oplysninger og informationer på dette site må ikke bruges i stedet for egentlig professionel rådgivning eller behandling af autoriseret læge eller anden relevant fagperson. Hverken denne tjeneste, vores forfattere eller andre bidragydere til generelt materiale her på sitet kan gøres ansvarlige for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af generelle oplysninger og informationer, herunder afledte krav og konsekvenstab, medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler. Alle rettigheder til indhold på sitet tilhører SlankeDoktor.dk eller vores partnere og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse.

Indhold

Artiklerne er af generel karakter, som ikke kan erstatte fagpersoners individuelle råd og behandling. Det generelle materiale må således heller ikke opfattes som hverken diagnoser eller basis for diagnoser. Har du sundhedsmæssige spørgsmål, skal dette foregå i en direkte 2-vejs dialog med læge eller anden professionel behandler.

Om brugen af SlankeDoktor.dk

Loginproblemer?

Oplever du problemer med at logge ind på SlankeDoktor.dk efter indmeldelsen eller på andet tidspunkt, bedes du henvende dig til Kundeservice Husk venligst at oplyse ordrenummer eller brugernavn ved henvendelse.

Kommunikation på SlankeDoktor.dk

Du kan skrive til din vejleder i din dagbog. Husk at du selv skal angive, om meddelelserne skal være tilgængelige for alle, der er tilmeldt SlankeDoktor.dk, eller kun en begrænset kreds. Deltager du i debatten, eller skriver du på andres profiler skal du være opmærksom på, at alle andre kan se det. Du har selv ansvaret for, at kommunikationen overholder den til enhver tid gældende lovgivning, og du bærer selv det juridiske straf- og erstatningsansvar for, at det er tilfældet. Eventuelle krav mod SlankeDoktor.dk som følge af dine indlæg vil derfor altid blive videreført over for dig, og du skal holde SlankeDoktor.dk skadesløs i enhver henseende. SlankeDoktor.dk forhåndskontrollerer ikke det indhold, du publicerer, men forbeholder sig til enhver tid ret til at foretage stikprøvekontrol på debatsiderne. Du skal således sikre dig, at indholdet af dine indlæg ikke er racistisk, injurierende, anstødeligt, krænker andres privatliv eller på anden måde er i strid med gældende lovgivning, ligesom det ikke på nogen måde må opfordre andre til at bryde lovgivningen. Du kan indrapportere misbrug af sitet på denne henvendelsesside

Alle indlæg, som du lægger i fx andre brugeres indbakker, dagbøger samt debatter, kan læses, efter dit medlemskab er afsluttet, idet de indgår i en sammenhæng på sitet. De bliver derfor ikke slettet. Det betyder, at når du vælger dit brugernavn, så kan du evt. tage hensyn til, at du ikke efterfølgende er genkendelig, hvis dette er et ønske. Alle personlige data er, som beskrevet under afsnittet om Behandling af personoplysninger, naturligvis fortrolige mellem dig og din vejleder.

 

Ferie og pauser i medlemskab

SlankeDoktor.dk's rådgivere forbeholder sig ret til at holde ferie (eksempelvis i juli måned), hvor den individuelle rådgivning kan sættes i bero og udsættes. Har du et medlemskab med individuel rådgivning, forlænges dit medlemskab automatisk uden beregning, hvis dine vejledere holder ferie. Du får altid den vejledning, du har betalt for. Ferie vil blive oplyst på forhånd med en måneds varsel. Det er ikke muligt at sætte et medlemskab på pause i forbindelse med din ferie eller lignende.

Cookiepolitik

Cookies er små filer, der gemmes på din computers harddisk, smartphone eller andet IT-udstyr. De gør det muligt at genkende din computer/IP-adresse og indsamle informationer om, hvilke sider og funktioner du besøger. Desuden sikrer de, at tjenester og services fungerer optimalt på SlankeDoktor.dk.

Ved at bruge SlankeDoktor.dk’s internetside giver du samtykke til, at dine cookies benyttes som nedenfor.

SlankeDoktor.dk bruger cookies til at generere statistik og analyser over brugen af hjemmesiden og til at huske dit brugerlogin og password.  Vi videregiver ikke oplysninger om dit besøg på hjemmesiden til tredjeparter.

Du kan fravælge cookies ved at ændre indstillingerne i din browser, hvis du ikke længere ønsker at samtykke til SlankeDoktor.dk’s brug af cookies. For at afvise cookies skal du i menuen "Funktioner" klikke på "Internetindstillinger". Dernæst i fanen "Generelt" klikker du på "Midlertidige internetfiler" og "Vis filer". Herefter kan du slette de cookies, du ønsker. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være funktioner eller services, du ikke kan bruge, hvis du fravælger eller afviser cookies.

Kontakt

Du kan kontakte SlankeDoktor via vores kundeservice.